Известие

Collapse
No announcement yet.

нови двигатели на Алфа Ромео от 2007-8година

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сега видях остроумията си ги запази
    Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      спокойно и други такива форуми има няма да сме само ние...
      То вече ни останаха само спомените така като гледам.Нищо ново интересно или впечатляващо няма.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Да ви кажа честно нещо ми става напоследък и стигнах до невероятния анбеливъбъл извод, че изобщо не бих се опъвал на една Жулиета QV С годините все повече се чалвам вместо обратно.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Като говорите за новите двигатели на Алфа, как ще коментирате новината, че Хюндай разработват двигател, който е на дизелов принцип, но работи с бензин. Много ще ми е интересно да го видя тоя мотор.

Comment

Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
            Като говорите за новите двигатели на Алфа, как ще коментирате новината, че Хюндай разработват двигател, който е на дизелов принцип, но работи с бензин. Много ще ми е интересно да го видя тоя мотор.
            To по презумпция дизела си е почти всеяден - не му трябва много за да тръгне и на бензин. Иначе идеята е тъпня, поне докато цените на дизела и бензина са в сегашното съотношение! ... с думи прости, новината не струва
            Last edited by bushiDO; d.m.y г., 21:17.
            Alfa Romeo Corsswagon
            Aprilia Tuono RSV

Comment

Working...
            X